Handelsbetingelser for 24ride.com

KØBSVILKÅR GENERELT
1. Købsvilkårene bør læses igennem, inden godkendelse af en eventuel ordrebekræftelse.
2. Standard købsvilkår indeholder de bestemmelser som er gældende for alle aftaler, tilbud, salg og leverancer af produkter og tjenester, indgået mellem 24Ride og kunden, medmindre der foreligger en skriftlig aftale.
3. Kunden skal acceptere at vores salgsbetingelser er inkluderet som en standardkontrakt. Kunden skal endvidere bekræfte og accepterer købsvilkårene, før køb af produkter kan gennemføres.
4. Hvis der er mistanke om bedrageri forbeholder 24Ride sig ret til at annullere et køb.

ORDREBEKRÆFTELSE
1. Ordrebekræftelsen sendes til kundens e-mail (vedl. e-mail som PDF).
2. Tilbud og ordrebekræftelse omfatter hvad der er på ordren og skal læses grundigt igennem af kunden.
3. Ordrebekræftelsen kan du som kunde få en kopi af elektronisk, hvis denne bortkommer. Kontakt os på
supportDK@24ride.com.

LEVERING
1. Normal leveringstid er 1-2 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Er varen udsolgt kan leveringstiden være længere og du vil blive kontaktet herom.
2. På en leveringstid længere end 8 arbejdsdage vil du blive kontaktet af kundeservice via e-mail eller telefon. Du har derefter selvfølgelig ret til at annullere eller ændre din bestilling.
3. Når varerne er afsendt fra vores lager, vil du modtage en e-mail med et track & trace link, så du altid kan spore din pakke. E-mailen indeholder en PDF-fil med din følgeseddel.
4. Vi sender alle vores pakker med posten.
5. Vi står for transportrisikoen, dvs. risikoen for, at varerne er beskadiget eller går tabt under forsendelse fra vores lager til dig. Du bærer risikoen ved eventuel returnering til os.

BESKADIGEDE VARER
1. Når du modtager din pakke, er det vigtigt straks at undersøge pakken. Skulle emballagen være beskadiget, så meddel det direkte hos dit posthus. Gem altid den bekræftelse, du modtager på, at din pakke er beskadiget. Kontakt herefter 24Ride’s kundeservice med henblik på at få hjælp til det videre forløb.

FEJL LEVEREDE VARER
1. Fejlleverede varer ombytter vi gratis. Du returnerer varerne til os og noterer fejlen på retursedlen og så bytter vi varen gratis.

BETALINGSBETINGELSER
1. Alle priser fremgår i den gældende ordrebekræftelse, eller ved en konkret skriftlig aftale udarbejdet individuelt mellem kunden og 24Ride. Alle priser angives i DKK og inklusive moms, medmindre andet er angivet. Vi forbeholder os ret til ændringer i kataloger, skriftlige tilbud og øvrigt salgsmateriale.
2. Vi indgår kun kontrakt med myndige personer (18 år).

BETALING MED KORT
1. Betaling kan ske med VISA og MasterCard.
2. Ved anvendelse af betalingskortet tilkommer et kortgebyr. Gebyret for kort betalingen står 24Ride for.
3. Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

KØB
1. Ved køb under 200 kr. pålægges et ekspeditionsgebyr på 50 kr.

TILBAGEBETALING
1. Tilbagebetaling i forbindelse med returnering af varer går ind på din bankkonto, og dette tilstræber vi sker senest 10 arbejdsdage efter at vi har modtaget og accepteret din retursag.

FRAGT
1. Der er fri fragt på ordren såfremt der bestilles for 499 kroner eller derover. Fragtpris vil altid blive underrettet, inden din bestilling er godkendt og kan af 24ride ændres løbende. Fragtprisen ved køb under 499 kroner, er 39 kroner uanset størrelse og vægt af din pakke. Ved levering på palle betaler du fragtudgiften svarende til den mål, vægt og volumen på pallen.

KONTROLLER ALTID
1. Før anvendelse af et produkt, bør du altid kontrollere, at produktet passer ordentligt. Vi er ikke ansvarlige for følgeskader ved brug af forkerte varer. Eventuel erstatning for fejlagtige varer er begrænset til varens indkøbspris.

REKLAMATIONSRET
1. Som forbruger har du 2 års garanti mod fejl og mangler ved produktet, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller få afslag i prisen, afhængig af situationen. Dette gælder naturligvis kun hvis reklamationen er blevet godkendt. Kontakt kundeservice for at få undersøgt om en eventuel reklamation er berettiget.
2. Kontakt:
supportDK@24ride.com eller tlf.: 51 22 67 19
3. Kundens eventuelle omkostninger ved returnering (returfragt) på en godkendt reklamation dækkes af 24Ride.

INDSIGELSER
1. Vi anvender Forbrugerklagenævnets anbefalinger om eventuelle indsigelser.

RETURNERING - vi har gjort det nemt for dig at ombytte eller returnere!
1. Skulle et produkt ikke leve op til forventningerne, har du 14 dages returret, fra købsdatoen. 
2. 24Ride tilbyder enten at erstatte varen eller at refundere pengene. Varen leveres med en returseddel i hver levering, der udfyldes og returneres sammen med varerne. På retursedlen står den adresse som varen skal returneres til.
3. I pakken finder du også en returlabel, som du sætter på pakken / posen, der sendes sammen med retursedlen. Derefter afleverer du blot pakken på dit lokale posthus.
4. Varen som returneres må ikke være anvendt, og skal leveres tilbage i samme stand og mængde, og skal være i så god stand, at den kan sælges igen.
6. Når du fortryder dit køb refunderer vi selvfølgelig dine penge til dig. Dette gøres med en overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen til gengæld, og kontrolleret, at den opfylder reglerne for tilbagetrækning.
7. Returadresse: E1-Logistics ApS: Erhvervsparken 7, 9500 Hobro Danmark

ORIGINALEMBALLAGE
1. Ved køb af varer er det intakte originalemballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med ved returnering, for at returneringsretten er opfyldt.

PRØV HJEMME SERVICE
1. Ved bytning af en størrelse tilbyder vi en ”prøv hjemme service” hvor vi betaler returfragten. Gælder et byt, og gælder kun når du bruger den vedlagte returseddel og påklistrer den vedlagte returlabel.

RETUR FRAGT
1. Vil du returnere eller bytte til en anden vare/produkt, betaler du 99 kroner i returfragt.  24Ride betaler returfragten i første omgang, hvorefter udgiften på 99 kroner trækkes fra din konto efterfølgende.
2. Ved bytning eller returnering af varer som leveres på palle, må du selv betale returfragten. Retursedler kan ikke anvendes for leverancer på palle.
3. Hvis du ikke har din returseddel, så send din pakke til;
24Ride, c/o E1-Logistics, Erhvervsparken 7, 9500 Hobro, Danmark.
Vær sikker på klart at oplyse dit navn, ordrenummer, adresse og telefonnummer. Vedlæg følgeseddel eller ordrebekræftelse når du sender en vare til os. Bemærk at behandlingstiden afhænger af i hvor høj grad du har oplyst os de nødvendige informationer.

PENGE TILBAGE
1. Udfyld retursedlen og angiv årsag til returnering.
2. Pengene tilbagebetales herefter til den konto, hvor det oprindelige køb blev trukket fra senest 10 arbejdsdage efter modtagelse og accept af returnering.

TIDSFRIST
1. Kunden bedes om, så snart som muligt at besvare breve eller e-mail fra 24Ride. Svartiden bør ikke overstige 24 timer, hvis anmodningen er modtaget inden for to arbejdsdage før weekenden. En potentielt lang responstid fra kunden, som betyder, at 24Ride ikke kan levere ordren inden for den fastsatte frist, kan ikke pålægges 24Ride, eller grunde indsigelser, prisnedsættelser eller lignende. Medmindre andet er krævet af gældende lovgivning.

TAVSHEDSPLIGT
1. 24Ride bruger ikke cookies for brug af personoplysninger.
2. Følgende oplysninger bliver gemt, ved et køb på 24Ride, det gemmes i vores database: navn, adresse, e-mail og mobilnummer, til levering af ordrer og elektronisk transmission af en meddelelse og en mulighed for at sende en ny ordrebekræftelse hvis kunden har brug for en ny.
3. Personlige oplysninger opbevares krypteret i databasen (kortoplysninger gemmes ikke).
4. Personlige data som overføres til 24Ride er ikke krypteret (ikke kortoplysninger).
5. Alle registrerede oplysninger gemmes i 5 år.
6. 24Ride er ansvarlig for alle data.
7. Du har som registreret ret til at anmode om et registeruddrag for at kunne kontrollere hvilke oplysninger der er registreret om dig.
9. Du kan også bede om at få dine data slettet.

ÆNDRINGER I KØBSVILKÅRERNE
1. 24Ride forbeholder sig ret til, til at ændre indholdet af standard købsvilkårene uden varsel.
2. Vilkår og betingelser er gældende for handel mellem 24Ride.com og deres kunder.
3. Ændringer i ovenstående vilkår for salg og priser vil blive offentliggjort på 24Ride hjemmeside.


Vores butikker

Vores butikker

Hedevangsvej 2, 7800 Skive. Tlf. 97545510. Åbningstiderne er Mandag - Fredag 12.00-17.00 og Lørdag 10.00-13.00

Nyhedsbrev

PayPal

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort