Hest

I denne kategori ligger samlet alt udstyr til hesten i underkategorier. I underkategorierne findes bl.a. dækkener, strigler, trenser, underlag, gamacher mm. 

Hest  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Bandager, Gamacher &...

  I denne brede hovedkategori er der flere forskellige ting til beskyttelse af hestens ben, alt efter disciplin. Her er dressur gamacher, spring gamacher, fleece bandager, klokker mm. Det er en god ide at benytte beskyttelse til hestens ben.

 • Bid

  Til denne kategori finde to underkategori henholdsvis med bid og bid tilbehør. Et bid ligges i hestens mund for bedre at kunne styre og have kontakt med den som en hjælpe til at den forstår rytteren. Du kan blive klogere på bidenes funktioner i underkategorien bid.

 • Dækkener

  Dækkener er en hovedkategori med mange underkategorier, det skyldes at man anvender forskellige dækkener afhængig af årstiden og hvilken hest man har. Det har også noget at sige om hesten er klippet eller ej. Derfor ses flere underkategorier med forskellige slags dækkener, så er det blot op til dig hvilket dækken du mangler.

 • Fortøj, Martingal &...

  I denne hovedkategori martingal mm. findes i underkategorierne forskellige hjælpemidler til ridningen af hesten. Disse hjælpemidler hjælper ude fortil, og det er meget individuelt hvad folk gerne vil bruge. 

 • Grimer & Træktove

  I denne hovedkategori findes både grimer og træktove. Grimer og træktove er noget at det mest basale man skal have til hesten. Uden dette kan hesten ikke komme nogle steder. Både grimer og træktove fås i mange prisklasser og farver afhængig af hvad du ønsker.

 • Hut

  En hut sættes over hestens ører for at dæmpe støj og/eller for at holde generende insekter væk fra ørerne under ridning. En hut kan fås i mange farver og varianter alt efter smag og behag.

 • Longering

  Til longering findes mange forskellige redskaber. Indspændingstøjler, pessoa indspænding, longegjorde, longeliner mm. Det er helt individuelt hvilke redskaber man hver især bruger i forbindelse med longering. Oftest har de fleste dog en longegjord og en form for indspænding på hesten når de longerer.

 • Mordax

  I denne kategori findes mordax og diverse tilbehør der til. Mordax anvendes ved udendørs ridning på glatte underlag. F.eks. ved springning på græs, i terræn eller ved ridning på is.
  Mordax skrues i hestens sko, det kan kun lade sig gøre hvis der er huller med gevind i skoen. Der findes diverse redskaber til at hjælpe med at få hullerne til mordaxene rene, der er en rensekrog som renser hullerne, en rensetap som kan skrue gevindet efter. Til sidst fås en skraldenøgle som er meget anvendelig til at få mordaxene i med. 

 • Reflekser

  Reflekser er et must hvis du rider udendørs i mørke! Der findes et utal at forskellige reflekser og andet lys både til hest og rytter. Rider du i mørke er der for ryttere samme regler som for cyklister. Det er derfor vigtigt at du bærer hvidt lys fremad og rødt lys bagud - lyset skal være tydeligt! Der ud over er det en god idé at bære så mange reflekser som muligt!

 • Strigler,...

  I denne hovedkategori er flere underkategorier med produkter som bruges til grooming. Det er strigler, striglekasser og tasker, tråd, elastikker mm. Alt dette er produkter som hører sig til i forbindelse med grooming og stævner. 

 • Sadeltilbehør

  Sadeltilbehør er en blandet kategori med alt tilbehør til sadlen, her er både stigbøjler, sadelovertræk mm. 

 • Trenser

  Under denne hovedkategori er flere underkategorier med forskellige trense relaterede produkter. Trenser fås i flere farver og med mange forskellige pande- og næsebånd. Trenser fås også med forskellige foringer og i forskellige læderkvaliteter.

 • Tæpper
 • Underlag & Pads

  Sadelunderlag er en hovedkategori til de to underkategorier som er delt i spring underlag og dressur underlag. Underlagene er delt så det er lettere for dig at finde et underlag til netop den sadel du har. De fleste underlag findes både i spring og dressur.

Vores butikker

Vores butikker

Hedevangsvej 2, 7800 Skive. Tlf. 97545510. Åbningstiderne er Mandag - Fredag 12.00-17.00 og Lørdag 10.00-13.00

Nyhedsbrev

PayPal

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort