Rytter

Denne hovedkategori har underkategorier med alt til rytteren. Underkategorierne indeholder bl.a. Ridehjelme, sikkerhedsveste, ridebukser, jakker, strømper, andet beklædning, støvler mm. 

Rytter  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Fodtøj

  Fodtøj er en ret væsentlig del af ens outfit når man begiver sig til ridning eller blot en tur ud i stalden. For fodtøj gælder, at der findes tonsvis af kombinationsmuligheder og der bliver ikke færre. Fodtøj er under konstant udvikling, hvad end det er i forhold til jodphurs, lange støvler eller leggings. 

  Herudover er der både sommer- og vinterfodtøj. Vinterfodtøjet kan bl.a. være jodphurs med foer eller vinterstøvler. 

 • Handsker

  Handsker er et uundværligt eje i en stald. Handsker bruges som oftest under ridning, men mange benytter også handsker i deres daglige rutiner i stalden. Det er en fordel at anvende handsker da de beskytter hænderne mod for meget slitage, små skrammer og ikke mindst vabler under ridning. 
  Det er meget individuelt hvilke handsker der fungerer, det er derfor en god ide at prøve sig frem indtil man har en handske som man føler sig tilpas med.

 • Huer mm.

  Huen er en nærmest uundværlig ting i det danske vejr. Huer hjælper ikke blot ørene med, at holde varmen, men hjælper hele hovedet med det. Huer fås i mange forskellige modeller og farver, så selvom man ikke lige synes man er hattemenneske, er der stadig en chance, da vi forsøger, at have et så bredt sortiment indenfor huer som muligt. Hvis det dog alligevel ikke går, findes der også pandebånd. Pandebånd er fantastiske særligt, hvis man har opsat hår, men ikke vil fryse ørene. 

 • Jakker

  Eftersom ridning er en udendørs sportsgren, anvendes jakker året rundt. Alle ved, at når det gælder jakker, handler det om kvalitet, men bestemt også, at man føler sig tilpas. Derfor er det meget individuelt hvilken jakke man ønsker, der fås både korte, mellemlange og lange jakker. Jakkerne fås også i både sommer og vintermodeller og samtidig laves flere og flere jakker helt vind- og vandtætte. Vores udvalg i jakker, gør det muligt for alle, at være med. 

 • Piske

  En pisk anvendes som et hjælpemiddel i den daglige træning og til stævner. En pisk er ikke tiltænkt som et tvangsmiddel men netop som en hjælp til hesten for at forstå hvad rytteren mener og at rytteren ved hjælp af pisken kan korrigere hesten for en let hjælp.

 • Ridehjelme

  Det er i alle landets rideklubber et lovkrav at der rides med ridehjelm. En ridehjelm skal være godkendt og alle de ridehjelme som er på vores webshop er selvfølgelig godkendt. En ridehjelm er designet til at tage noget af slaget ved fald eller styrt, og samtidig beskytter ridehjelmen hvis du skulle være så uheldig at hesten træder på dig. Hvis en ridehjelm får et kraftig slag eller tryk er der risiko for at skallen er flækket, i sådanne situationer anbefaler vi, at du erhverver dig en ny ridehjelm af sikkerhedsmæssige årsager.
  En ridehjelm fås i mange modeller, designs og med mange forskellige detaljer. 

 • Ridebukser

  Ridebukser handler ikke længere kun om at være praktiske. Nu skal ridebukser være praktiske, smarte og komfortable! Derfor har vi hos 24RIDE bukser i topkvalitet, både til den store pung, men bestemt også til den lille.
  Når man kigger på de ridebukser vi har, så vil man se, at vi har ridebukser i mange forskellige afskygninger. Der er ridebukser med høj talje, lav talje, ridebukser med skind, uden skind eller med silikone. Silikone også kaldet grip og er efterhånden blevet meget populært. Ridebukser laves som helt plain bukser uden noget på, de laves også med en masse bling på lommer og andet.

 • Sikkerhedsveste

  Går du til springning og er under 18 år er det et krav i følge reglementet at du bærer en sikkerhedsvest. Sikkerhedsveste er lavet til at tage stødet hvis du skulle falde af, sikkerhedsvesten mindsker også skader hvis hesten skulle træde på dig. Det er en god ide at benytte en sikkerhedsvest og selvom det forlanges at du altid skal bruge en sikkerhedsvest er det en god ide altid at ride med en. Sikkerhedsveste er lavet for at undgå skader og du kan komme til skade om så du rider springning, dressur eller en tur i skoven, så husk at brug en sikkerhedsvest.

 • Strømper

  Sprømper til ridebrug fås i mange afskygninger. Strømperne anvendes oftest hvor de går til lige under knæene. Mange foretrækker en lang strømpe fordi at strømperne dermed hjælper til at holde bukserne på plads og samtidig gør det mere komfortabelt at have lange støvler på.
  Strømperne fås i mange farver og materialer som bomuld, nylon, kompressions strømper mm. Desuden fås der både sommerstrømper, som er tynde i foden og vinterstrømper, som er tykke i foden, for at hjælpe en med at holde varmen. 

 • Stævnetøj

  Stævnetøj er et must, hvis du vil til stævne. Hvad man vil have på, er dog forskelligt, fælles for det hele er dog de hvide bukser. Som springrytter har man lidt mere frirum i forhold til farvevalg, end man har som dressurrytter, dog gør vores sortiment det muligt for både spring- og dressurryttere at være mere end klar til kampen. 

 • Tasker

  Kategorien tasker dækker over mange typer tasker, bl.a. Støvletasker, trensetaske, hjelmtasker og strigletasker. Der er et væld af forskellige tasker, som primært har samme opgave, nemlig at holde styr på ens ting og beskytte dem. 

 • Trøjer

  Trøjer produceres i mange varianter, der fås trøjer i både bomuld, uld, strik, fleece og andet. Modellerne i trøjer er meget forskellige, der findes bl.a. trøjer med pels, med hætte, uden hætte, som en pullover eller med lynlås. Når man snakker om det nyeste indenfor trøjer, handler det om at de skal være åndbare, men samtidig vil man ikke fryse når så det bliver vinter, derfor forsøger vi altid at have et bredt udvalg i trøjer, som lever op til de krav vi stiller. 

 • T-Shirts & Bluser

  T-shirts anvendes stortset altid. Om sommeren rider de fleste i en t-shirt, polo eller top, om vinteren har de fleste en t-shirt eller langærmet polo under en varmere trøje for at holde varmen. 
  T-shirts fås i mange forskellige materialer, både almindelig bomuld men også funktionstøj som efterhånden er blevet meget populært, hvilket skyldes den effekt funktionstøj har, nemlig at det sidder godt til, men er strækbart.

 • Veste

  Veste bruges primært til at holde varmen på kroppen, da man ofte har brug for mere varme der end på armene. Det smarte ved veste er, at de er tætsiddende, hvilket  gør, at om vinteren kan den være under jakken og om sommeren kan den være udenover en trøje uden, at være i vejen. Desuden er veste fantastiske at ride med, da der er massere af plads til armene og bevægelses friheden er høj. 

Vores butikker

Vores butikker

Hedevangsvej 2, 7800 Skive. Tlf. 97545510. Åbningstiderne er Mandag - Fredag 12.00-17.00 og Lørdag 10.00-13.00

Nyhedsbrev

PayPal

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort