Stald

Stald kategorien er en hovedkategori som har mange brede underkategorier. I underkategorierne findes alt fra spande og grebe til diverse ophæng. Her er alt hvad du har brug for i stalden. 

Stald Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Hønet

  Hønet fås i mange forskellige udgaver. Et hønet anvendes til at fodre hesten med hø uden at høet ligger i hele boksen, traileren eller andre steder. Et hønet kan både får som et net og en pose. Hønet bør altid anvendes med forsigtigthed da hesten kan komme til skade. Sørg altid for at hænge hønettet så højt at hesten ikke kan få et ben i det.

 • Krybber

  Krybber anvendes til fodring og evt. vand i boksen. Der fås krybber som fastmonteres i boksen og så findes der krybber mad hanke som dermed ikke er fastmonteret og derfor er oplagte til stævnekrybber. Krybber fremstilles i hård plast og er utrolig holdbare.

 • Ophæng

  Kategorien ophæng er forholdsvis bred, den består af alt fra karabinhager og sadelophæng til dækkenholdere. 

 • Redskaber

  Under kategorien redskaber finde både grebe, opsamlere og bogstaver. Her er grebe til enhver smag, både samlede grebe men og grebe hvor hovedet og skaftet købes seperat.
  Bogstaverne fås både til ophæng og til at stikke i jorden.

Vores butikker

Vores butikker

Hedevangsvej 2, 7800 Skive. Tlf. 97545510. Åbningstiderne er Mandag - Fredag 12.00-17.00 og Lørdag 10.00-13.00

Nyhedsbrev

PayPal

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort